user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

На 26и-27и септември 2017 г. в античния Улпия Пауталия, днес Кюстендил Български съюз по балнеология и спа туризъм ще проведе своя Четвърти Годишен Конгрес. Тази година събитието е под мотото: „Иновации и развитие на българските СПА дестинации. Проблеми пред общините и бизнеса”. Конгресът се осъществява под Патронажа на Министерство на туризма и в партньорство с Община Кюстендил и Европейската СПА Асоциация.

 Четвъртият Годишен Конгрес на БСБСПА ще бъде официално открит от министъра на туризма на Република България г-жа Николина Ангелкова.

 В програмата на конгреса са включени актуални теми, свързани с успешното управление на СПА дестинации, медикъл СПА и СПА хотели, подбор на кадри, тенденции в балнеологията и рехабилитацията и други важни аспекти свързани със СПА индустрията. За лектори са поканени водещи професионалисти и експерти от Европа и България в съответните области.  Всички участници, ще имат възможност да повишат уменията и знанията си, като в същото време ще проучат новите тенденции в сектора, което от своя страна ще доведе до изграждане на платформа за предоставяне на висококачествени услуги на конкурентно европейско ниво.

 За първа година в рамките на Конгреса ще бъде организирано изложение на всички съпътстващи балнео и СПА туризма индустрии:

-         СПА козметика и хотелско оборудване;

-         Вино;

-         Минерална вода;

-         Медицинска техника и др.

 Предварителна програма на събитието може да изтеглите оттук:

 Предварителна програма

 Регистрационни форми за участие в Конгреса може да изтеглите оттук:

 Регистрационна форма за участие

 Регистрационни форми за наем на рекламен деск/щанд или платена презентация може да изтеглите оттук:

 Форма за наем на рекламен щанд или презентация

 

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5