user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

Baner BUBSPA

В рамките на 33-та Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО 2016 г., Българският съюз по балнеология и спа туризъм (БСБСПА) ще участва, както с дискусия, така и с щанд на съюза в изложението, отбелязвайки началото на събитията си по случай 10-годишнина от основаването си. Щандът на БУБСПА можете да посетите в зала 2, сектор С, номер 29.
Темата на предстоящата дискусия „10 години БУБСПА: Обединени зад каузата „България - конкурентна дестинация, развиваща целогодишен медикъл спа и спа§уелнес туризъм” ще представи успешните европейски проекти, по които работи съюза, както и необходимостта от законови изисквания, които трябва да стимулират и контролират развитието на нашия бизнес. Мисията на съюза: превръщането на страната ни в център на здравето в Европа, обединява СПА сектора в България, както и целите и задачите на организацията в 10-годишната й история.
Участие в дискусията ще вземат експерти от Министерството на туризма, представители на най-големите браншови организации в туризма, експерти от практиката на СПА сектора в България, членовете на УС на БСБСПА, журналисти и др. Дискусията ще се проведе на 11 февруари 2016 г. (четвъртък) от 13.15 до 14.15 ч. в зала „Вихрен” на Интер Експо Център – София.

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5