user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

И тази година БСБСПА ще вземе участие в 32-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо 2015”. Терапевти от водещи Медикъл СПА и СПА хотели в България ще правят демонстрации на най-актуалните в момента терапии на щанда на съюза. Там ще бъдат представени и продукти за СПА индустрията, а водещи туроператори ще консултират желаещите да организират своята СПА почивка у нас.

В съпътстващата програма на изложението Български съюз по балнеология и спа туризъм ще вземе участие с дискусия на 12.02.2015 г. от 14.30 ч. на която ще присъстват експерти, гости и членове на съюза от страната. По време на дискусията ще бъдат обсъдени теми, свързани с иновациите в медикъл СПА и СПА бизнеса и мястото на България на Европейската СПА карта.

Експерти от съюза ще представят участието си съвместно с десет европейски държави в проекта „По пътя на римляните”, финансиран от Европейската комисия.

На дискусията по време на изложението н София ще бъде представена и програмата на Втория годишен конгрес на БСБСПА за медикъл СПА и СПА туризъм с международно участие. Тази година той ще се проведе в периода 27 – 28 май 2015 г. в гр, Сандански. Участие в конгреса вече са потвърдили кметовете на Карлови Вари - Чехия и Баден-Баден - Германия.

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5