user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

DSC 0399 sНа 13.02.2014г. по време на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА експо” се проведе кръгла маса на тема „Балнео и спа туризмът- Стратегическият потенциал на България” организирана от Министерство на икономиката и енергетиката и Български съюз по балнеология и спа туризъм.

По време на срещата бе обсъдена подготовката на проектонаредбата за сертифициране на специализираните центрове за такива услуги - балнеолечебен/медикъл, СПА, уелнес, таласотерапевтичен, както и за изискванията към персонала и управителите им. Представен бе и новият рекламен филм SPA & Wellness, подготвен по поръчка на МИЕ.

Г-жа Сийка Кацарова, заместник-председател на Български съюз по балнеология и спа туризъм обяви провеждането на предстоящия Първи годишен конгрес на Български съюз по балнеология и спа туризъм с международно участие през месец Юни в гр. Хисаря. По време на конгреса ще бъдат връчени за първи път и Наградите за иновации в спа сектора, като победителите в тях получават правото да кандидатстват за Европейските награди за иновации, давани от Европейската спа асоциация.

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5