user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

travel selection logo 4

„Травел Селекшън” ЕООД е туроператор с лиценз № PK-01-7432, с дейност на вътрешния пазар и пазарите в съседните страни  – Турция, Гърция, Румъния, както и на пазара на туристически пътувания в Русия и арабските държави.

Специализирани сме в балнео-оздравителен, СПА и уелнес туризъм, ваканционни и бизнес пътувания, организирането и провеждането на корпоративни, конферентни и други събития.

Основната насока на дейност на фирмата е предлагането на най-добрите български медикъл, СПА и уелнес хотели. Хотелите, с които работим представят дестинациите Поморие, Хисаря, Велинград, Сандански, Девин, Св. Св. Константин и Елена, Албена, Павел Баня, Кюстендил и др.

Нашите добри контакти и партньорства, както и тясната ни специализираност именно в тази сфера, ни гарантират най-добрите познания в областта, с които можем да помогнем на всеки клиент.

КОНТАКТИ

Уебсайт: www.travelselection.bg

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

Тел: +359 888 333 228; +359 887 079 557

Адрес: гр.Бургас, ул. „Цар Самуил” 11

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5