user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

327 logo planet new1ПЛАНЕТ Туроператор успешно започна своята дейност преди 19 години. През това време компанията ни се превърна в един от водещите туроператори в България, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните туристически услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.
Предлагаме богат избор и различни варианти за ваканция, подходящи за семейства с деца, за любителите на активното оползотворяване на времето, изпълнено със забавления, за почитателите на здравословния начин на живот и почивка на море или почивка на планина или почивка в чужбина, както и за корпоративни клиенти. Възползвайки се от услугите на ПЛАНЕТ вие получавате една подробно обмислена и добре организирана програма на разумна цена и съответстваща на качеството. За това свидетелства фактът, че за последната година туристите, използвали услугите на ПЛАНЕТ са се увеличили с 20%, независимо от икономическата криза.

За нас ще бъде огромно удоволствие да споделим опита и впечатленията си от всички страни и хотели, които предлагаме, лично проверени от нас и да ви предложим голямо разнообразие от групови екскурзии и индивидуални екскурзии, бизнес пътувания, VIP услуги, конгреси и мероприятия.
Чрез туристическа агенция ПЛАНЕТ можете да наемете яхта, скутер, мотоциклет или кола, да си организирате самостоятелен круиз с отделна яхта и екипаж на ваше разположение. Можете да направите резервация за хотел, трансфер, екскурзии на място, гид в избрана точка на света и да разчитате на чудесно отношение и качество.

Ние знаем как да се погрижим, за вашата пълноценна почивка и забавление. Имаме налице всички необходими предпоставки, за да гарантираме всичко това: представителни офиси на партньорите ни във всички страни, които предлагаме, както и професионални консултанти в офисите ни в София, агенции-партньори в почти всички градове на страната, готови да предложат възможно най-добрите условия за почивка и екскурзии, отговарящи на вашите изисквания и критерии.

Ние сме уверени, че нашите интересни предложения вече са привлекли вниманието ви и се надяваме, че бихте избрали нашата компания в качеството си на Ваш туроператор, гарантиращ само приятни впечатления от предстоящото ви пътуване.

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5