user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

Туроператори членове на „Български съюз по балнеология и СПА туризъм”

327 logo planet new1ПЛАНЕТ Туроператор успешно започна своята дейност преди 19 години. През това време компанията ни се превърна в един от водещите туроператори в България, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните туристически услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.
Предлагаме богат избор и различни варианти за ваканция, подходящи за семейства с деца, за любителите на активното оползотворяване на времето, изпълнено със забавления, за почитателите на здравословния начин на живот и почивка на море или почивка на планина или почивка в чужбина, както и за корпоративни клиенти. Възползвайки се от услугите на ПЛАНЕТ вие получавате една подробно обмислена и добре организирана програма на разумна цена и съответстваща на качеството. За това свидетелства фактът, че за последната година туристите, използвали услугите на ПЛАНЕТ са се увеличили с 20%, независимо от икономическата криза.

За нас ще бъде огромно удоволствие да споделим опита и впечатленията си от всички страни и хотели, които предлагаме, лично проверени от нас и да ви предложим голямо разнообразие от групови екскурзии и индивидуални екскурзии, бизнес пътувания, VIP услуги, конгреси и мероприятия.
Чрез туристическа агенция ПЛАНЕТ можете да наемете яхта, скутер, мотоциклет или кола, да си организирате самостоятелен круиз с отделна яхта и екипаж на ваше разположение. Можете да направите резервация за хотел, трансфер, екскурзии на място, гид в избрана точка на света и да разчитате на чудесно отношение и качество.

Ние знаем как да се погрижим, за вашата пълноценна почивка и забавление. Имаме налице всички необходими предпоставки, за да гарантираме всичко това: представителни офиси на партньорите ни във всички страни, които предлагаме, както и професионални консултанти в офисите ни в София, агенции-партньори в почти всички градове на страната, готови да предложат възможно най-добрите условия за почивка и екскурзии, отговарящи на вашите изисквания и критерии.

Ние сме уверени, че нашите интересни предложения вече са привлекли вниманието ви и се надяваме, че бихте избрали нашата компания в качеството си на Ваш туроператор, гарантиращ само приятни впечатления от предстоящото ви пътуване.

View the embedded image gallery online at:
http://bubspa.org/index.php/2013-11-19-12-17-28#sigFreeId1caf6b2ed3

travel selection logo 4

„Травел Селекшън” ЕООД е туроператор с лиценз № PK-01-7432, с дейност на вътрешния пазар и пазарите в съседните страни  – Турция, Гърция, Румъния, както и на пазара на туристически пътувания в Русия и арабските държави.

Специализирани сме в балнео-оздравителен, СПА и уелнес туризъм, ваканционни и бизнес пътувания, организирането и провеждането на корпоративни, конферентни и други събития.

Основната насока на дейност на фирмата е предлагането на най-добрите български медикъл, СПА и уелнес хотели. Хотелите, с които работим представят дестинациите Поморие, Хисаря, Велинград, Сандански, Девин, Св. Св. Константин и Елена, Албена, Павел Баня, Кюстендил и др.

Нашите добри контакти и партньорства, както и тясната ни специализираност именно в тази сфера, ни гарантират най-добрите познания в областта, с които можем да помогнем на всеки клиент.

КОНТАКТИ

Уебсайт: www.travelselection.bg

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

Тел: +359 888 333 228; +359 887 079 557

Адрес: гр.Бургас, ул. „Цар Самуил” 11

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5