user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

Хотел & СПА Азалия е модерен хотелски комплекс, част от четиризвездната верига А хотелс. Разположен е на самия морски бряг в курорта “Св. Св. Константин и Елена”, на 8 км северно от град Варна сред забележително красива природна местност. 

Разполага с 235 просторни двойни стаи с изглед към морето и предлага уникално съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама, златен плаж и естествени минерални извори.

Тук можете да се насладите на удобство, спокойствие и отлични условия за релаксираща, възстановяваща и незабравима почивка, след която ще се чувствате напълно готови да приемете нови предизвикателства – здрави и отпочинали. 

 Azalia 1

 

Медикъл СПА център

Медикъл СПА центърът на хотел Азалия е истински храм на спокойствието, където можете да избягате от ежедневния стрес и напрежение и да се насладите на богат избор от специални процедури, масажи, терапии и лечебни програми.

Центърът разполага с:

  • външен басейн за водни спортове, външен басейн с коридори за плуване, външен басейн с две водни пързалки и детски басейн с топла минерална вода с обща площ 870 кв.м. и  температура на водата: 26-30о C.
  • Вътрешен басейн с топла минерална вода и джакузи - площ: 170 кв.м.

- температура на водата: 30-31о C

  • Термална зона: сауни – две класически и една инфрачервена, парна баня
  • Релакс зона
  • Фитнес студио
  • Зала за аеробика
  • Тангенторни вани
  • Масажни кабинети
  • Козметично студио – процедури за лице
  • Солариум

 Медикъл СПА зона

ФИЗИОТЕРАПИЯ: Медицински преглед от лекар за назначаване на процедури, Измерване на кръвно налягане, Електролечение, Магнитотерапия, Ултразвук, Вакуум-масаж апаратен, Вакуум и елетро „антицелулит“

КАЛОЛЕЧЕНИЕ: Частично калолечение, Цялостно калолечение, Калолечение тип „Панталон“

ХИДРОТЕРАПИЯ: Терапия с микронизирани водорасли, Перлена вана, Комбинирана вана, Тангентор (Подводен масаж)

ЛЕЧЕБНА ГИМНАСТИКА

 

Медикъл СПА център Азалия предлага лечебни балнео програми

Калолечебна  програма

Балнеолечебна програма

Артроревматична програма

Редуцираща програма

 Пет или десет дневни лечебни балнео програми, назначавани от лекар - физиотерапевт според здравословното състояние на пациента. Включват преглед на гостите в началото и в края на програмите,  както и частични масажи, апликации с лечебна кал, хидромасажни вани с чиста термална вода и физиотерапия (електролечение, ултразвук, магнитотерапия).

 На разположение на гостите целогодишно са вътрешен басейн с топла минерална вода с джакузи, сауна – класическа и инфрачервена, парна баня, фитнес и релакс зона. През летните месеци към тях се добавят и външни басейни с топла минерална вода, както и ежедневни апликации с лечебна кал от Варненското езеро.

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5