user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

Вдъхновен от древната магия на виното и от чудотворната енергия на природата, Uva Nestum Wine & SPA съчетава най-доброто от модерните технологии с традиционното за неврокопския край гостоприемство, за да Ви предложи незабравима почивка и стилен уют.

 Uva Nestum Hotel 1

 

ЗA ХОТЕЛА

Вдъхновен от древната магия на виното и от чудотворната енергия на природата, Uva Nestum Wine & SPA съчетава най-доброто от модерните технологии с традиционното за неврокопския край гостоприемство, за да Ви предложи незабравима почивка и стилен уют.

Uva Nestum Wine&SPA  е специално проектиран като оазис за пълноценна почивка и постигане на вътрешна хармония.

Създадена по проект на видния български архитект Лилo Попов, сградата на хотела е истински шедьовър, стилният дизайн и дискретно изтънчен шик на който покоряват сетивата и ги даряват с ведър покой и изискан комфорт.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Комплекс Uva Nestum Wine&SPA e разположен на изключително живописно място, в непосредствена близост до град Гоце Делчев. Комплексът се простира на площ от 62 дка в красивата долина на река Места, заобиколена от четири величествени планини: Пирин, Родопи, Славянка и Боздак.

На територията на комплекс Uva Nestum Wine&SPA се намират:

Лозя

Изба

Хотел

Заведения

SPA център

Спортен център

Парк

Собствено стопанство

ЛОЗЯ

Дълбокото убеждение на винопроизводителите от изба Uva Nestum е, че вината изразяват отличителни качества за техния произход, най-доброто, което земята може да им даде. Ето защо, виното от изба Uva Nestum се произвежда единствено от собствени, натурално чисти лозя, представящи яркия и характерен тероар на Долината на Места.

Лозята заемат площ от 17 дка. Отглежданите сортове са пет: българският сорт Рубин, Сира, Каберне Фран, Мерло и Каберне Совиньон.

ИЗБА

Изба Uva Nestum е проектирана като малка бутикова изба с лимитираното производство до 10 000 бутилки висококачествено вино.

Виното на Uva Nestum:

Uva Nestum Rubin&Merlot

Uva Nestum Cabernet Franc&Merlot

Uva Libre

Uva Nestum Shirtó

Rose Uva Nestum

ХОТЕЛ

Разположен на площ от около 5000 кв.м, хотел Uva Nestum Wine&SPA предлага възможност за настаняване в 24 стаи и 9 апартамента. Част от помещенията са пригодени за хора с нарушени двигателни функции.

ЗАВЕДЕНИЯ

На територията на комплекс Uva Nestum Wine&SPA, на разположение на гостите са:

Ресторант–енотека. Ресторантът предлага българска и интернационална кухня и богата винена листа. С грижа и внимание към всеки продукт, комплекс Uva Nestum Wine&SPA поддържа собствено стопанство и работи с подбрани местни производители, за да гарантира чистотата и качеството на всяко ястие.

Лоби бар.

Вино бар.

Витамин бар.

Летен бар.

Скай бар. 

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5