user_mobilelogo

 


ПАРТНЬОР НА ПЕТИЯ ГОДИШЕН КОНГРЕС

Четири звездният СЕВТОПОЛИС ХОТЕЛ БАЛНЕО & СПА е разположен недалеч от центъра на гр. Павел баня, сред красив собствен парк от 20 декара с богата растителност. Хотелът се откроява с модерната си стилна постройка и предлага 41 стаи с тераси, 17 стаи без тераси и 4 апартамента с тераси, всички с красива гледка към Стара планина и Средна гора.

 1 title

 

ЗA ХОТЕЛА

Четири звездният СЕВТОПОЛИС ХОТЕЛ БАЛНЕО & СПА е разположен недалеч от центъра на гр. Павел баня, сред красив собствен парк от 20 декара с богата растителност. Хотелът се откроява с модерната си стилна постройка и предлага 41 стаи с тераси, 17 стаи без тераси и 4 апартамента с тераси, всички с красива гледка към Стара планина и Средна гора.

Стаите са обширни, светли и тихи, обзаведени в топли цветове и разполагат с баня с топла минерална вода и прозорец към спалнята, индивидуален контрол на климатика, LCD телевизор, мини бар, козметика за баня, чехли и халати.

За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, безплатен паркинг, безжичен интернет в целия хотел.

Хотел Севтополис предлага всички условия за провеждане на успешни бизнес мероприятия - семинари, конференции, тийм билдинги и делови срещи. На разположение е конферентна зала с отлично оборудване, която може да бъде структурирана в различни варианти според целта на мероприятието.

Отличени в годишните награди за иновации на Български Съюз по балнеология и СПА туризъм 2015г.

hissariyalogo1 Logo saint george small
  baner-5